Wij zijn door stuckeur beoordeeld met een 9.1   Kom snel in contact:    Tel: 0314 68 27 62   /   Mob. 06 2293 3910
 • Welkom bij stukadoorsbedrijf v.o.f. van Halteren, kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend!

  €0,00

  Beschrijving

  Welkom bij stukadoorsbedrijf v.o.f. van Halteren, kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend!
">

Wat kost stucwerk?

Ben je benieuwd naar de kosten van een stukadoor? Hieronder vind je informatie die van invloed zijn als je stucwerk laat uitvoeren door Stukadoorsbedrijf van Halteren. De kosten kunnen per stucwerk kunnen per klus sterk verschillen. 

Kosten stucen

De kosten van stucen heeft te maken met het totale oppervlakte dat gestuct moet gaan worden. Hoe groter het oppervlakte is hoe lager de prijs per vierkante meter. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen de verschillende type stucwerken. Denk hierbij aan:

 • Sasuklaar stucen muur
 • Behangklaar stucen muur
 • Stucwerk plafond
 • Spuitwerk

Ook worden de kosten bepaald of het gaat om het stucen van een muur of plafond. Het stucen van een plafond is bijvoorbeeld lastigeren dan het stucen van een wand. Dit komt doordat de stucadoor boven zijn hoofd moet werken. Dit is lastigeren en arbeidsintensiever dan het stucen van een muur. Dit verklaart dan ook het prijsverschil tussen het stucen van een wand en een plafond. 

Hoogwaardig materiaal

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen. Waaronder Knauf Gips voor plafonds en wanden. SPS voor het toepassen van spachtelputz & Brander crystal voor het spackspuiten. Kwaliteit in werk en materialen is bij ons vanzelfsprekend! 

Vrijblijvend advies & offerte van de professional

Het is daarom belangrijk om persoonlijk contact met elkaar te hebben. Wij zorgen er samen met u voor dat de klus met werkzaamheden goed en juist worden geinventariseerd. Op basis van ons contact geven wij altijd vrijblijvend advies en een offerte opmaat. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Kom in contact  en bel ons op: 06 2293 3910 / 0314 68 27 62
Of stuur een e-mail naar: info@stukadoorvanhalteren.nl 

Beoordelingen

Ons werk wordt beoordeeld door externe inspecteurs van Stuckeur  & afbouwkeur! Ons werk is beoordeeld met gemiddelde van 9.1! Zie de projecten  op onze website voor de keuringsrappporteren en detailfoto's van ons opgeleverde stucwerk. 

 

Onze contactgegevens

Adres: Isidorusstraat 23, 
  7031 BG Wehl 
Tel: 0314 68 27 62
Mob: 06 2293 3910
Email: info@stukadoorvanhalteren.nl

Onze keurmerken

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Stukadoorsbedrijf V.O.F. van Halteren, professioneel stukadoor, werkt alleen maar met hoogwaardig materiaal. Waaronder knauf Gips voor plafonds en wanden, SPS voor het toepassen van spachtelputz & Brander crystal voor het spackspuiten. Stukadoorsbedrijf van Halteren is opgericht in 1946 waarbij Roel van Halteren als 3de generatie de zaak heeft overgenomen als stukadoor. Daarnaast is ons werk door stuckeur beoordeeld met een 9.1. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit! 

Vrijblijvende offerte aanvragen »

 

         

Copyright © 2024 · Stukadoorsbedrijf v.o.f. Van Halteren · Privacy statement · All Rights Reserved
Website ontwerp & realisatie: NowOnline